Voor al uw vloeronderhoud

Het reinigen en onderhouden van uw vloer is een vak apart. Bij De vakman bv uit Deventer vindt u dan ook diverse medewerkers die daar speciaal op zijn getraind. Wij reinigen en onderhouden uw vloer, zodat deze langer meegaat en uw pand er verzorgd uitziet! Voor vloeronderhoud kunt u een beroep op ons doen, eventueel in combinatie met één van onze andere diensten op het gebied van schoonmaak in Deventer. Wij zijn u graag van dienst!

Specialistisch vloeronderhoud

Een mooie vloer is de blikvanger in uw gebouw, veel bedrijven kiezen dan ook voor een harde vloer vanwege de lange levensduur en de weerstand tegen vervuiling. Een dergelijke vloer heeft echter wel het juiste vloeronderhoud nodig. In Deventer en in de omgeving van Deventer kunt u dan ook rekenen op onze vakmannen voor het uitvoeren van vloeronderhoud, één van onze specialisaties. Wij adviseren u over vloeronderhoud en kunnen een periodiek plan opstellen voor het vloeronderhoud binnen uw bedrijf. Onze vloerenspecialist komt graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Wij verzorgen het vloeronderhoud en/of de reiniging van diverse vloeren, waaronder:

  • Natuursteen
  • Linoleum
  • Parket
  • Tapijt
  • PVC

Meer weten over ons schoonmaakbedrijf uit de omgeving van Deventer? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord en vertellen u alles over de mogelijkheden.