Uw professionele schoonmaakbedrijf

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Deventer of omgeving van Deventer? Neem dan contact op met De vakman bv. Als schoonmaakbedrijf zijn wij gespecialiseerd in bedrijfsmatige dienstverlening. In ruim 15 jaar zijn wij gegroeid tot een bedrijf dat alle denkbare werkzaamheden op het gebied van schoonmaak in Deventer voor u kan uitvoeren. Ook voor onderhoudswerkzaamheden kunt u een beroep op ons doen. Met goed opgeleide en gemotiveerde mensen voeren wij voor veel tevreden opdrachtgevers schoonmaakwerkzaamheden. Wij zijn u graag van dienst!

Diensten van ons schoonmaakbedrijf

Ons schoonmaakbedrijf is in Deventer en in de omgeving van Deventer werkzaam voor voornamelijk bedrijven. U kunt uw schoonmaakwerkzaamheden uit handen geven aan onze professionals, maar ook als u uw bedrijfsschoonmaak liever in eigen hand houdt kunnen wij u van dienst zijn, bijvoorbeeld bij drukte of ziekte. Alle werkzaamheden worden in overleg uitgevoerd, aan de hand van een werkprogramma, met alleen goede milieuvriendelijke producten, door gemotiveerd en representatief personeel. Ook informeren wij u graag over het leveren van papierenhanddoekjes, zeepdispensers, maandverbandcontainers, toiletpapier enzovoorts.

Meer weten over ons schoonmaakbedrijf uit de omgeving van Deventer? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord en vertellen u alles over de mogelijkheden.