Uw professional op het gebied van ramen wassen

Bent u in Deventer of in de omgeving van Deventer op zoek naar een glazenwasser voor het wassen van de ramen van uw bedrijf? De vakman is hiervoor uw specialist. Wij zijn u graag van dienst! Binnen onze bedrijfsmatige dienstverlening valt onder andere het vakkundig wassen van uw ramen, binnen en buiten! Naast het wassen van ramen, verzorgen wij eveneens graag uw gehele schoonmaak in Deventer.

Professioneel ramen wassen

Schone ramen geven uw bedrijfspand een schone en frisse uitstraling, en zorgen voor het behoud van uw gebouw. Wij verzorgen voor uw medewerkers graag een frisse blik naar buiten! Onze glazenwassers hebben in Deventer veel ervaring met diverse vormen van glasbewassing, hoogte is hierbij voor ons geen enkel obstakel. Voor wij uw ramen kunnen en mogen wassen maken wij eerst een verplichte risico inventarisatie, om vast te kunnen stellen op welke wijze uw ramen goed en veilig kunnen wassen. Mochten hierbij hulpmiddelen nodig zijn zoals ladders, hoogwerkers, of telescoopwassysteem dan is dit voor ons geen probleem, onze glazenwassers beschikken over alle benodigde diploma`s om u op alle mogelijke manieren van dienst te kunnen zijn. Onze materialen worden jaarlijks gekeurd en voldoen ruimschoots aan alle gestelde eisen!

Meer weten over ons schoonmaakbedrijf uit de omgeving van Deventer? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord en vertellen u alles over de mogelijkheden.